Medlemmer - Bilder - Treff

Bel Air Cruisers er en lokal klubb på Grua som samles en gang i uken og har kun som målsetting å ha det hyggelig uten for mye formelle lover og regler. Vi synes det sosiale er det viktigste, dessuten så er det ingen som har tid eller lyst til å gjøre klubben mer ”seriøs” enn den er i dag.

Vi prøver å samle oss på sommeren for å dra på diverse treff og vi er med og arrangerer Bendix Treffet på Lunner vår og høst, samt Classic Chevy Treff 2003 sammen med Techline Bilelektro.

Dette treffet håper vi blir et fast årlig treff og det er ikke uten grunn at det er akkurat Classic Chevy treff som ble satset på. Det ser dere vel av klubbnavnet!

Klubben har ”mengder” av Classic Chevy og det som er litt morsom er at ca. halvparten er Two Ten eller One Fifty! Flere var ved kjøpet ombygget til Bel Air, men er kommet tilbake til det opprinnelige etter hvert. Vi synes det er litt mer spennende med bredden av modelltyper enn at alle er like.

Det er også andre biler med hos oss, men de fleste er Chevrolet.

Det er mange av bilene som holder en høy standard, og lave biler med fete Billet 17 og 18 tommere er det relativt mange av.