Nye deler - Brukte deler - Felger og billet deler - Rustfritt eksosanlegg - Deler kjøpes

Litt informasjon om delekjøp/ prisforespørsler:
Merk deg at vi driver ikke med delesalg på samme måte som de større delefirmaene her hjemme gjør.
Skal du ha vanlige deler raskt, er sannsynligvis andre forhandlere bedre å bruke enn oss. Vi satser for det meste på bestillingsvarer som er litt mer spesielle som restaureringsdeler, skivebremsekit etc.
For å holde en hyggelig pris til deg så må vi bruke båtfrakt, derfor må du vanligvis ha litt god tid for å handle hos oss.

Leveringstid på deler:
Normalt så tar vi deler med båt fra USA for å holde kostnadene nede. Små deler kan sendes med fly
uten tillegg, men større deler koster fort en del mer. 2 stk. felger koster for eksempel ca. $350 med flyfrakt,
men ca. $100 med båt. Varmeapperat-register koster ca.$30 med fly.

Servicedeler og andre deler som kjøpes her hjemme leveres vanligvis i løpet av noen dager.

Info om priser på nye deler:
Hvis du vet prisene på de delene du skal ha så ganger du dollarkursen med 2 for så å gange med deleprisen i usd. For eksempel dollarkurs på $7,00 så ganger du 7.00 x 2 = 14,00 for så å gange med deleprisen for eksempel 90$. 90x14 = 1260 kr. Ferdig til deg inkl. mva levert Techline.
Dette gjelder for eksempel Classic Chevy deler fra Danchuk, men ikke for eksempel skivebremsekit og lignende deler taes ikke derfra fordi prisene er for høye. De fleste deler av denne type står i prislisten under ”Chevrolet 55-57 mod.” Klikk deg inn på de forskjellige forhandlerene online og sjekk prisene selv. Ved større kjøp eller ved en spesielt dyr del så kan vi diskutere prisen i hvert enkelt tilfelle.

Hvis du skal ha deler fra et firma jeg ikke har kontakt med så kommer frakt innad i USA i tillegg,
samt ev. andre uforutsette utgifter.

Mange synes dette blir dyrt fordi de ganger katalogprisen med dollarkursen. Husk at i California er det 7,5% sales tax som de ikke gidder å fjerne selv om det kun er i California dette gjelder. Så kommer shipping and handling gebyrer på 5% og ev. ”oversized item” i tillegg på toppen av dette, for så å betale frakt til Norge, toll/ ekspedisjonsgebyrer, mva, gebyrer for å overføre penger og litt høyere kurs.