1956 Chevrolet Delivery One-Fifty

Per Ove Klevengen ville ha en bil som var litt spesiell og begynte med å bytte gulvet i bilen selv. Etter at karosseriet var ferdig så ble bilen lakkert hos Tom`s Bil på Roa og ble senere sent til Fidje Bilinnredning i Strømstad for full trekking i skinn i hele bilen.

Så har vi montert mesteparten av bilen siden og skaffet alle delene.

Komplett aluminiums paneler i dashbordet, rattstamme, vindussveiver, knotter i dashbordet, gass/bremse-pedal osv. Instrumentene er AutoMeter Ultra Light.

Også i motorrommet ble det mye detaljer i alu.og rustfritt. Motoren er en 383cid som er trimmet etter alle kunstens regler og er sammensatt av Svein Kristiansen.

Den har HPC coutede headers med god klaring, tannstangstyring, Th700R4 som skal tåle 500hk/500ft.p. (680Nm), 4-link bakakseloppheng m/ coilovers montert av Cato Oppsethmyren og 10 bolted bakaksel som har skikkelig innmat med 3,42:1 utv. og Mark Williams drivaksler.

Bremsene er BAER Track Claw 13” foran og 12” bak med hullborrede zinkbelagte skiver og Corvette calipere.

Forstillingen har 2” droppspindler og 1” droppfjærer.

Ledningsnettet er et spesialtilpasset anlegg som vi forhandler. Dette er med originale koblinger inn i lampene, gjennomføringer til ledninger, uttak for el. seter/ vinduer, A/C, kjølevifte med mer. Det er brukt sikringsboks fra nyere GM og alle kretser har hurtigkobling på ledningene, så det er enkelt både å montere og evnt.demontere hvis du trenger å fjerne noen av ledningene senere.

Felgene er Billett Specialties Dished Vintec i 8x18” foran med 245/40-18 og 10x18” bak med 255/45-18.

All krom, ruter, lister, lykter osv. er nytt.

Bilen ventes ferdig våren 2003 og blir en skikkelig lav og rå gatebil.